fredag 4 maj 2012

O'hoj everyone, exams are over and I'm back :) Tror det gick ok, iaf första delen som vi skrev igår men vi får se om två veckor när vi får resultaten. Vill verkligen verkligen inte skriva omtenta så ni måste hjälpa mig att hålla tummarna.

Måste säga att det är fruktansvärt skönt att tentorna är färdigskrivna, har haft världens ångest och varit superstressad och irriterad de senaste dagarna. Men nu är det celebration time!!! När Corin är klar i labbet ska vi in till Potters bar för vår vanliga Beer(s) and burger (Weatherspoons är typ det enda stället vi har råd att äta på haha). Blir nog en hel del pints ikväll också ;) Och lite vin kanske, på the Byng kan man köpa en flaska för under hundra kr, sjukt billigt. Sen imorgon blir det nog sovmorgon och allmänt slappande, kan behövas.

På söndag ska jag och min kompis Remona åka till Thorpe park. Det är en nöjespark som ligger ca en timmes bilfärd härifrån. Corin kanske också ska med men först måste vi hitta en fjärde person eftersom Remona har 2 för 1 biljetter. Var sjukt länge sedan jag åkte karusell så det ska bli skoj :)

Ha en bra helg! I know I will

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar