måndag 21 november 2011

Birthdays and weird movies

Imorgon är det 23 år sedan jag kom till världen. Har bakat zebrabrownies och toscakaka tills imorgon. Tjuvsmakade lite på brownisen haha. Imorgon blir det en sväng till Bar 55 och sedan ska vi äta någonstans i Camden, har inte bestämt vart än men det lutar nog åt indiskt. Vi får se. Är väldigt nyfiken på vad Corin har köpt till mig. Han sa att det är något han vet att jag kommer gilla :)

Igår spelade vi förresten första rugbymatchen för säsongen. Tyvärr förlorade vi men det andra laget hade redan spelat några matcher så det var nog inte så konstigt. Vår coach var väldigt irriterad på domaren som enlig honom in inte dömde korrekt, vilket jag till viss del kan hålla med om.

En annan grej som hände i helgen var att typ halv elva på kvällen så kom en utav grannarna och knackade på och frågade om vi ville komma över och dricka några öl. Vi trodde att vi bara skulle vara där i någon timme eller så men vi gick inte hem förrän klockan var fyra på morgonen. Ett tips till er alla, kolla aldrig på the Human centerped! Unless you want nightmares. It's weird shit.

Adiós!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar