tisdag 16 augusti 2011

Weekend summary

Hejsan! Sitter i skolan och jobbar med min research i Exel. Inte det mest spännande så jag tänkte ta en liten paus och summera helgen :)

Lördag

Morgonen/förmiddagen spenderade jag i skolan. Corin följde med som sällskap. När magen började kurra gick vi hemmåt för att äta lunch. På eftermiddagen bestämde jag mig för att prova min träningsdvd. Beställde Mel Bs totally fit (ja ni vet hon från Spice girls ;) från amazon och herregud vilken träningsvärk jag hade dagen efter och har fortfarande tre dagar senare. DVDn är faktiskt mycket bättre än vad man först tror, man får verkligen jobba hårt (tycker jag i alla fall). Jag körde cardio, bums and tums och efter passet kände jag mig nästan lite vimmelkantig så jag kollapsade i soffan.

Söndag

Vi tog en tur i till Brick Lane i östra London. Ett måste om man gillar vintage/second hand. Köpte ett förkläde och ett par solglasögon inne på Beyond retro som är min favoritaffär. Tyvärr så var det en massa djurrättsaktivister utanför som höll på och trakasera en när man gick in. Av någon anledning har de något emot Beyond retro. Visst ibland kanske de säljer en och annan päls men allt är ju second hand. Det är ju inte så att de specialliserar sig på päls. Dessutom, när mamma och jag var där i höstas så kollade hon på alla pälsarna och alla var fusk. Jag tycker inte att man ska klä sig i päls, i alla fall inte om den kommer från mink, räv och så vidare som man inte äter. Men det är väl ändå bättre att folk använder gamla pälsar än att de åker i soporna? Annars har ju djuren verkligen dött i onödan. Man kan ju tycka att om dessa aktivister verkligen bryr sig så mycket om djur, varför arbetar de inte till exempel som voluntär på något djurhem? De är lustiga de där...

Måndag

Bakade surdegsbrög och handlade mat i Potters bar. Har kommit in på det här med brödbak nu. Särskilt surdeg. Igår bakade jag mitt bröd utan att tillsätta någon jäst alls. Innan har jag haft i lite men det verkar som att det funkar bra utan. Vi testade att göra varma mackor med surdegsbröd och det blev sååå mycket godare än med vanligt rostbröd.

Nej, nu måste jag fortsätta. Exel here I come.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar